Haluathan sinäkin lisää liksaa?

Varmasti ehkä huomiota herättävin otsikko ikinä, sillä kaikkihan me haluamme lisää palkkaa. Lisäraha kelpaisi aina.

Osaamistason nostaminen on edelleen yksi tärkeä juttu, kun haluat tavoitella lisätienestejä. Kun osaat enemmän, voit tehdä ja tuottaa enemmän. Voit “Myydä” osaamistasi monin eri tavoin, ehkä keksit kokonaan uusia tapojakin hyödyntää tietojasi.

Aina osaamisen parantaminen ei näy kukkarossa, silti opiskelu kannattaa. Voit tehdä rutiinejasi nopeammin ja tehokkaammin, säästää siis aikaasi. Tekemisen laatu voi parantua, mistä aina tulee itsellekin hyvä fiilis. Ja jos joku muukin siitä hyötyy, niin hyvä.

Uusi EduTV.fi -palvelu aloitti. Se on uusi, suomenkielinen videokirjasto, jossa voit opiskella omaan tahtiisi erilaisten ohjelmien ja järjestelmien käyttöä. Minä olen osallistunut tiiviisti palvelun luomiseen tekemällä laajan videokirjaston Adobe Connect -ohjelmistosta. Kun tuon opetuskirjaston käyt ajatuksella läpi, osaat Adobe Connectin todella hyvin. Nautit jatkossa sen monipuolisista ominaisuuksista entistä enemmän, voit tehdä uudenlaisia asioita. Väitän, että jokainen, kokenutkin AC:n käyttäjä saa jotain uutta. Niin minäkin opin videoita tehdessäni.

  • Voit opiskella videoita silloin kun sinulle sopii, missä vaan ja millä laitteella vaan.
  • Voit aina näyttää kavereillesi, työnantajille, että olen opiskellut uutta, sillä opetuskirjasto muistaa kaikki opiskelemasi videot. Kokonaisen kurssin suorittamisesta saat oikein diplominkin:-)
  • Voit opiskella mitä vaan opetuskirjaston ohjelmistoa.

Opetuskirjasto on käytössäsi 25,- kuukausimaksulla. Aika halpa harrastus tai panostus uuden oppimiseen. Kirjaston sisältövalikoima kasvaa viikottain. Jos organisaatio hankkii palvelun kaikille työntekijöilleen, hinta tulee olemaan pienempi. Mutta mitkä voivat ollakaan säästöt koulutuskustannuksissa? Entä ajan säästyminen? Tuottamisen tehokkuus? Uusien mahdollisuuksien tuottavuus?

Tärkeintä kai se, että itse kukin saa kehittää itseään ja osaamistaan. Jos se näkyy palkkakukkarossa, niin hyvä juttu.

http://www.EduTV.fi

https://www.facebook.com/edutvfi

Käy katsomassa EduTV.fi:n etusivulta mallivideoita ja ota yhteyttä. Ilona IT on palvelun jälleenmyyjä.

 

2 Comments