Tervetuloa Ristonlinen blogiin!

Tmi Ristonline on minun oma yritykseni, jonka kautta olen ottanut vastuun asiakkaitteni hankkimien järjestelmien käyttöönotosta. Näin olen voinut laajemmin luvata tukipalveluja, tyytyväisyystakuuta ja muita apuja.

Ristonlinen perustin jo 2008 ja siitä lähtien minulla on ollut oma website Applen ylläpitämässä Mac.com-palvelussa ja käytin nokkelaa iWeb-ohjelmaa. Nyt tuo järjestelmä lopetettiin 30.6.2012 ja minun piti etsiä webilleni uusi koti.

Päädyin tekemään sen WordPressillä, koska se tarjoaa minulle monipuolisen alustan, kuitenkin niin, että edelleen saan keskittyä sisältöön, en webin viilaamiseen.

Toinen ja tärkeämpi syy oli se, että monet muutkin minulle läheiset palvelut ovat WordPressissä, kuten http://www.EduForum.fi, joka on uusi Ilona IT:n manageroima palveluporttaali tablettien opetuskäytöstä kiinnostuneille.

Myös mobiilijulkaisemisen järjestelmän Mobie Zinen taustalla on WordPress, jolla verkkolehdet koostetaan. Tämä on niin voimallinen uutuusjärjestelmä, että haluan ottaa sen hanskaan täydellisesti, siksi se on myös yksi Ristonline koulutusratkaisuista ihan kohta.

Eli heinäkuussa 2012 on paljon uutta opeteltavaa.
Tästä alkaa uusi aikakausi WordPressin kanssa.

Terveisin,

Risto Korhonen,
Asiakaspalvelija, yrittäjä
risto.korhonen [at] ristonline.com, risto [at] ilonait.fi
040-5057655

2 Comments

  1. Risto testaa, palaute toimii.
    Joten lähetä sinä myös minulle palautetta, kehittämisvinkkiä ja kannustusta.

  2. Hienot sivut!